Συχνές Ερωτήσεις

Είναι ιδιαίτερη χαρά για μας να μπορούμε να επικοινωνούμε μαζί σας για να απαντούμε στις ερωτήσεις σας και να λαμβάνουμε όλα τα μηνύματα, παρατηρήσεις και επισημάνσεις σας. Για την γρηγορότερη απάντηση στις απορίες σας, διαβάστε  τις απαντήσεις, οι οποίες αποτελούν τους όρους και προϋποθέσεις που θα διέπουν κάθε παραγγελία σας από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

Παραγγελίες - Τρόποι πληρωμής

α. Προεξόφληση με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό Πειραιώς ή Εθνικής Τράπεζας.   Οι λογαριασμοί θα σας αποσταλλούν με mail με την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας. Με την λήψη του αντιγράφου της τραπεζικής κατάθεσης η παραγγελία σας ελευθερώνεται για άμεση αποστολή.

( Από την παραπάνω προσφορά εξαιρούνται παραγγελίες οι οποίες περιέχουν γυάλινα βαζάκια για γλυκά, κεραμικές κούπες ή κουμπαράδες καθώς και ορισμένα ολοκληρωμένα σετ βάπτισης λόγω του μεγάλου βάρους-όγκου. Σε αυτές τις περιπτώσεις η αποστολή γίνεται κατόπιν συνεννόησης) 


β. Πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελίας στο χώρο σας - Aντικαταβολή ( Μεταφορικά έξοδα+ έξοδα αντικαταβολής 3,00€)

Για παραγγελίες με βάρος έως δύο (2) κιλα το κόστος μεταφοράς είναι 5€. Για παραγγελίες άνω των δύο (2) κιλών το κόστος χρεώσης μεταφορικών είναι κατόπιν συνεννόησης.

Για παραγγελίες άνω των 50€ απαιτείται καταβολή του 50% του συνολικού ποσού .

( Από την παραπάνω προσφορά εξαιρούνται παραγγελίες οι οποίες περιέχουν γυάλινα βαζάκια για γλυκά, κεραμικές κούπες ή κουμπαράδες καθώς και ορισμένα ολοκληρωμένα σετ βάπτισης λόγω του μεγάλου βάρους-όγκου. Σε αυτές τις περιπτώσεις η αποστολή γίνεται κατόπιν συνεννόησης)


γ. Παραλαβή και εξόφληση της παραγγελία σας στο κατάστημα

(Για παραγγελίες άνω των 50€ απαιτείται καταβολή του 50% του συνολικού ποσού για να δεσμευτουν τα προιοντα.)
Επιβαρύνομαι με ΦΠΑ;

Ο ΦΠΑ  συμπεριλαμβάνεται στην τιμή όλων των προϊόντων που εμφανίζονται στην ιστοσελίδα μας.
 

Μπορώ να παραγγείλω μέσω τηλεφώνου  ;
Είναι χαρά να σας εξυπηρετούμε με τον καλύτερο τρόπο. Για την δική σας ασφάλεια όλες οι παραγγελίες πραγματοποιούνται μόνο μέσα από το οργανωμένο και ασφαλές περιβάλλον του ηλεκτρονικού μας καταστήματος. Το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών είναι στην διάθεσή σας από Δευτέρα έως και Παρασκευή 9:00-21:00 να σας βοηθήσει σε τυχόν απορίες καταχώρησης της παραγγελίας σας.

Πως ενημερώνομαι για την διαθεσιμότητα των προϊόντων;

Το μεγαλύτερο μέρος των προϊόντων μας είναι άμεσα διαθέσιμο και διαρκώς προσπαθούμε να ελαχιστοποιούμε περιοδικές ελλείψεις. Με την ηλεκτρονική αποστολή της παραγγελίας σας λαμβάνετε εντός 48 ωρών e-mail που σας ενημερώνει με ακρίβεια για την διαθεσιμότητα των προϊόντων που παραγγείλατε. Επίσης μπορείτε με την φόρμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου να μας στείλετε τους κωδικούς των προϊόντων που σας ενδιαφέρουν και εντός 48 ωρών θα λάβετε ενημέρωση για την διαθεσιμότητά τους. Επιπλέον το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών  βρίσκεται στην διάθεσή σας καθημερινά από Δευτέρα έως και Παρασκευή 10:00-21:00 για σας βοηθήσει σε οποιαδήποτε απορία σας. Παρά ταύτα, για την δική σας καλύτερη εξυπηρέτηση σας προτείνουμε να φροντίζετε έγκαιρα για την παραγγελία σας.

Ποιος είναι ο χρόνος προετοιμασίας της παραγγελίας μου;

Ο χρόνος προετοιμασίας των παραγγελιών για όλα τα προϊόντα, εφόσον βρίσκονται σε διαθεσιμότητα, είναι από 5 έως 7 εργάσιμες ημέρες (δεν περιλαμβάνεται ο χρόνος αποστολής). Εξαιρούνται οι παρακάτω κατηγορίες προϊόντων:
Προσκλητήρια χάρτινα: 10 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία της γραπτής έγκρισης της μακέτας σας.


Ολοκληρωμένες μπομπονιέρες γάμου & βάπτισης: 15 – 20 εργάσιμες ημέρες.


Λαμπάδες και κεριά γάμου: 15 – 20 εργάσιμες ημέρες.
• Ξύλινα κουτιά και ξύλινοι καλόγεροι βάπτισης: 15 – 20 εργάσιμες ημέρες
•

Γλυκά: 15-20 εργάσιμες ημέρες.

Πως επικοινωνώ μαζί σας σχετικά με την μακέτα του προσκλητηρίου μου;

Μπορείτε να μας στέλνετε τις διορθώσεις, αλλαγές και εγκρίσεις της μακέτας του προσκλητηρίου σας 

Μπορώ να παραγγείλω δείγματα;

Προσπαθούμε να σας παρέχουμε το δυνατόν καλύτερες και πληρέστερες πληροφορίες καθώς και καθαρές φωτογραφίες σχετικά με τα προϊόντα μας, παρόλα αυτά κατανοούμε πλήρως την επιθυμία σας να παραγγείλετε δείγματα για να δείτε τα προϊόντα και από κοντά. Για το θέμα αυτό επικοινωνήστε μαζί μας .

Πόσα κουφέτα συμπεριλαμβάνονται στις τιμές των μπομπονιέρων γάμου και βάπτισης;

Οι τιμές στις μπομπονιέρες γάμου περιλαμβάνουν 5 Κλασσικά κουφέτα και στις μπομπονιέρες βάπτισης 7 κουφέτα σοκολάτας  της εταιρίας Χατζηγιαννάκη.
 

Μπορώ να αγοράσω τα υλικά για την μπομπονιέρα που μου αρέσει και να την δέσω μόνος μου?

Βεβαιώς, στην κατηγορία Υλικά Κατασκευών θα βρείτε πολλά από τα υλικά εκείνα από τα οποία φτιάχνονται οι μπομπονιέρες μας.
Στην περίπτωση όμως που σας αρέσει μια συγκεκριμένη μπομπονιέρα, έχετε την δυνατότητα να την αγοράσετε, επιλέγοντας την σαν «άδετη» στην καρτέλα του προϊόντος (όπου επιτρέπεται η επιλογή αυτή) και σας αποστέλλουμε όλα τα υλικά της έτοιμα κομμένα σε συσκευασία.

Θα παραλάβω με e-mail επιβεβαίωση της παραγγελίας μου;

Θα λάβετε ένα e-mail επιβεβαίωσης αμέσως μόλις στείλετε την παραγγελία σας. Παρακαλούμε μελετήστε προσεκτικά όλα τα δεδομένα της παραγγελίας σας και επικοινωνήστε άμεσα με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών στην περίπτωση που επιθυμείτε να κάνετε οποιαδήποτε αλλαγή. Το e-mail επιβεβαίωσης παραγγελίας αποστέλλεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση που μας έχετε δηλώσει.

Υπάρχει ελάχιστη παραγγελία;

Ναι, η ελάχιστη παραγγελία είναι €20.

Παραγγελίες Eξωτερικού

Γίνεται αποστολή προϊόντων στο εξωτερικό;

Είναι ιδιαίτερη χαρά για εμάς να εξυπηρετούμε όλους εσάς από το εξωτερικό που επιθυμείτε να παραγγείλετε προϊόντα μας. Η παραγγελία σας μπορεί να δοθεί κανονικά μέσα από το site. Για τυχόν απορίες και διευκρινήσεις είμαστε πάντα στην διάθεσή σας. Επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την φόρμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του site 

Ποιά είναι τα έξοδα αποστολής για τις παραγγελίες εξωτερικού?

Τα έξοδα αποστολής για το εξωτερικό υπολογίζονται βάσει κάποιων παραμέτρων όπως η χώρα προορισμού, το βάρος και ο όγκος του δέματος. Πριν κάνετε την πληρωμή της παραγγελίας μέσω πιστωτικής κάρτας ή PayPal σας ενημερώνουμε με e-mail το ακριβές κόστος αποστολής.

Ποιοί είναι οι τρόποι πληρωμής για τις παραγγελίες εξωτερικού ?

Για όλες τις παραγγελίες εξωτερικού η πληρωμή γίνεται μέσω  PayPal ή με Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό.
 
Paypal
 
•    Βήμα 1o: Ολοκληρώνετε την παραγγελία σας.
•    Βήμα 2o: Λαμβάνετε ενημερωτικό e-mail απο την εταιρεία μας για την διαθεσιμότητα των προϊόντων της παραγγελίας σας, το κόστος απόστολής, καθώς και το LINK για την πληρωμή μέσω του ασφαλούς περιβάλλον του PayPal.
•    Βήμα 3ο: Πληρωμή της παραγγελίας σας βάσει του link που σας έχουμε στείλει στο e-mail σας.

Για να είναι σε ισχύ η παραγγελία σας και να δεσμευθούν για λογαριασμό σας τα προϊόντα θα πρέπει εντός 24 ωρών από τη λήψη του email μας να ολοκληρώσετε την πληρωμή σας.

Αποστολή προϊόντων

Ποιο είναι το κόστος μεταφορικών για παραγγελίες εξωτερικού;

Οι   αποστολές σε Κύπρο και σε χώρες Ε.Ε.  γίνεται με την ναυτιλιακή  SBSSHIPPING και την αεροπορική SKYNET.

Για αγορές από Κύπρο και άλλες χώρες Ε.Ε. η χρέωση είναι 37€ για μια μεγάλη κούτα μέσω της ναυτιλιάκης εταιρίας. Για αποστολή με την αεροπορική εταιρία SKYNET, σας ενημερώνουμε κατόπιν επικοινωνίας.

Θα λάβω επιβεβαίωση για την αποστολή της παραγγελίας μου;

Αμέσως μόλις φύγει η παραγγελία σας από εμάς, θα λάβετε e-mail στα στοιχεία που μας έχετε δώσει που θα σας ενημερώνει για τον αριθμό φορτωτικής με τον οποίο μπορείτε να την αναζητήσετε.

Ποιός είναι ο χρόνος αποστολής της παραγγελίας μου;

Όλες οι παραγγελίες αποστέλλονται με εταιρία courier και παραλαμβάνονται σε 1 έως 2 εργάσιμες ημέρες (για παραδόσεις εντός Ελλάδος) από την ημερομηνία αποστολής των προϊόντων. Για αποστολές εκτός Ελλάδος ο χρόνος παράδοσης είναι από 2 έως 5 εργάσιμες ημέρες. Σημειώστε ότι τα Σαββατοκύριακα και οι αργίες δεν υπολογίζονται ως εργάσιμες ημέρες καθώς επίσης και ότι υπάρχει περίπτωση καθυστέρησης της αποστολής σας σε περίπτωση απεργιών ή άσχημων καιρικών συνθηκών.

Επιστροφές & αλλαγές

Μπορώ να αλλάξω τα προϊόντα που έχω ήδη παραλάβει;

Τα προϊόντα μας (προσκλητήρια, μπομπονιέρες κλπ.) σχεδιάζονται και κατασκευάζονται ειδικά για εσάς, με βάση τις δικές σας επιθυμίες και επιλογές και είμαστε βέβαιοι ότι η ποιότητά τους θα σας ικανοποιήσει απόλυτα. Επομένως, πρέπει να γίνει κατανοητό ότι για τα προϊόντα μας που έχουν κατασκευαστεί ειδικά για εσάς δεν υπάρχει δυνατότητα επιστροφής.
Παρά ταύτα εάν το προϊόν που έχετε αγοράσει δεν εμπίπτει στην παραπάνω κατηγορία (των ειδικά σχεδιασμένων προϊόντων) και δεν είστε απόλυτα ικανοποιημένοι με το προϊόν που έχετε αγοράσει θα πρέπει εντός 14 ημερών από την παραλαβή της παραγγελίας σας, ώστε να κανονίσουμε την επιστροφή του. Θα θέλαμε όμως εκ των προτέρων να σας ενημερώσουμε, ότι το σχετικό κόστος αποστολής των επιστραφέντων προϊόντων θα σας επιβαρύνει. Επιπλέον και σε κάθε περίπτωση η επιστροφή και αντικατάσταση είναι εφικτή υπό την απαραίτητη προϋπόθεση ότι το προϊόν δεν έχει χρησιμοποιηθεί και είναι σε αρίστη κατάσταση.
Σε περίπτωση που η επιστροφή δεν γίνει σύμφωνα με τα παραπάνω, η εταιρία μας δύναται να μην αποδεχτεί την όποια επιστροφή.
 

Ποια είναι η πολιτική σχετικά με τα ελαττωματικά προϊόντα;

Σε περίπτωση που φτάσει στα χέρια σας ελαττωματικό προϊόν επικοινωνήστε μαζί μας   το αργότερο εντός 4 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του και θα σας ενημερώσουμε για τον τρόπο αντικατάστασής του χωρίς καμία επιβάρυνση εξόδων μεταφοράς. Μετά τις 4 εργάσιμες ημέρες τα έξοδα μεταφοράς του προϊόντος επιβαρύνουν τον πελάτη. Σημειώστε ότι η εταιρία FAIRYTALE EVENTS  δεν είναι υπεύθυνη σε περιπτώσεις απώλειας δεμάτων ή καταστροφής προϊόντων που προκλήθηκαν με υπαιτιότητα της εταιρίας μεταφορών.
 

Μπορώ να αλλάξω ή να ακυρώσω την παραγγελία μου;

Μπορείτε να αλλάξετε ή να ακυρώσετε την παραγγελία σας χωρίς καμία επιβάρυνση εντός 3 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία κατάθεσης της προκαταβολής σας καλώντας το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών στο τηλ: 2310776212 και εφόσον η παραγγελία σας δεν έχει ετοιμαστεί για αποστολή. Μετά τις 3 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία κατάθεσης της προκαταβολής ο πελάτης επιβαρύνεται με έξοδα ακύρωσης και αλλαγής.

Μπορώ να κάνω συμπληρωματική παραγγελία;

Μπορείτε να κάνετε οποιαδήποτε συμπληρωματική παραγγελία έχοντας υπόψη σας ότι θα θεωρείται νέα παραγγελία και θα έχει την αντιμετώπιση και τους όρους νέας παραγγελίας. Για τις συμπληρωματικές παραγγελίες σε μπομπονιέρες γάμου και βάπτισης καθώς και στα  προσκλητήρια γάμου και βάπτισης η ελάχιστη ποσότητα είναι τα 20 τεμάχια.
Πολιτική ασφαλείας & προσωπικών δεδομένων

Σχετικά με την εταιρία «Fairytale Events»

 

Ποιες είναι οι ώρες  λειτουργίας του καταστήματος  ;

Σας εξυπηρετούμε στο κατάστημά μας, κατόπιν Ραντεβού.

Ποιες είναι οι ώρες λειτουργίας του τμήματος εξυπηρέτησης πελατών;

Οι ώρες λειτουργίας του τμήματος εξυπηρέτησης πελατών είναι από Δευτέρα έως και Παρασκευή 09:00 – 21:00. Μπορείτε επίσης να έρθετε σε επαφή μαζί μας συμπληρώνοντας την φόρμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της ιστοσελίδας μας. Απαντούμε σε όλα τα e-mail εντός 2 εργάσιμων ημερών.

Επικοινωνία με την εταιρία  «Fairytale Events»

Πως μπορώ να επικοινωνήσω μαζί σας για γενικές παρατηρήσεις;
Προσπαθούμε διαρκώς να βελτιώνουμε τον τρόπο εξυπηρέτησης των πελατών μας καθώς και να αναβαθμίζουμε το επίπεδο των υπηρεσιών μας. Με χαρά δεχόμαστε τις παρατηρήσεις, επισημάνσεις και απόψεις σας, ή απευθείας συμπληρώνοντας την φόρμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της ιστοσελίδας μας.

 

 Fairytale Events

Όνειρα, επιθυμίες και προσδοκίες σας θα μεταμορφωθούν και θα ζωντανέψουν το δικό σας παραμύθι! Σκοπός μας είναι να δημιουργήσουμε μια ξεχωριστή εμπειρία για σας και μια πραγματικά αξέχαστη ανάμνηση για τους καλεσμένους σας. Δημιουργούμε την ατμόσφαιρα που επιθυμείτε με αγνά, φυσικά υλικά και οι λιτές αλλά κομψές προτάσεις της αντικατοπτρίζουν το ύφος και τον χαρακτήρα της προσωπικότητας σας!

Facebook